Hoogwaardige Techniek van Gealan

Onze kozijnen worden uitsluitend vervaardigd van kunststof profielen van Gealan Fenster-Systeme GmbH. Een grote speler op de Europese markt, met het hoofdkantoor in Duitsland. Gealan innoveert doorlopend en lanceert met regelmaat een nieuwe serie. Speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt, biedt Gealan het kozijnsysteem S 9000 NL. Het merk Gealan bestaat sinds 1956, de huidige serie sinds het voorjaar van 2018. Hiermee heeft u een modern en innovatief kozijn met een 3-dichting-systeem. Dit draagt bij aan het reduceren van de koude stromingen en verhoogde wind- en waterdichtheid. In combinatie met de meerkamertechniek en verhoogde sponningen, zorgt dit voor de best mogelijke isolatiewaarde. De verhoogde sponning zorgt voor een betere isolatie tussen het glas en het profiel. Extra voordeel is dat dit bijdraagt aan een hogere inbraakveiligheid. Standaard plaatsen wij HR++ beglazing (hoog rendementsglas), voorzien van argon gasvulling. Dit zorgt voor een nog hogere isolatiewaarde. De S 9000 NL profielen worden getest en gecontroleerd door onafhankelijke testinstituten zoals Kiwa en SKG. Hiermee voldoen deze aan de Nederlandse Komo richtlijnen en Duitse IFT.

GEALAN S9000 NL base

Inbouwdiepte 120 mm
Slank kozijn met diepte werking door de 15° schuinte

GEALAN S9000 NL haax

Inbouwdiepte 120 mm
Robuust kozijn rondom 86 mm in aanzicht

GEALAN S9000 NL slim
 

Inbouwdiepte 82,5 mm
Het systeem wat zich perfect leent voor strakke moderne gevels

Innovatie die wooncomfort biedt

Veelzijdigheid

Het nieuwe S 9000 systeem voorziet in alle kozijn, raam, deur en hefschuifsystemen. Met de mogelijkheid om 52 mm glasdikte toe te passen (HR++ of triple glas), biedt S 9000 het meeste comfort voor elk type woning. Het nieuwe 3-dichting-systeem in elk element zorgt voor optimaal woongenot. Er is keuze uit drie typen profielen: base, haax en slim. Hierbij is te kiezen uit houtnerfstructuur en glad, aan zowel de buiten- als binnenzijde. Ook de kleurmogelijkheden zijn enorm. Jouw kozijn, jouw kleur.

Duurzaamheid

Weersbestendig en onderhoudsarm. En doordat het draaikiep beslag in de beschermde, droge 2e zone van het kozijnsysteem zit, wordt de levensduur van deze onderdelen ook verlengd. De productie van S 9000 Gealan profielen is gebaseerd op een gesloten materiaalkringloop en daarmee milieuvriendelijk. In de binnenste kern wordt gerecycled materiaal van oude kozijnen gebruikt. JVK Kozijnen draagt hieraan bij door gedurende het productieproces restprofielen gescheiden in te zamelen.

Veiligheid

De profielen zijn voorzien van geoptimaliseerde verzinkte staalprofielen van 2.0 mm. Dit zorgt – naast een goede bevestiging van hang- en sluitwerk – voor een extra versteviging. Een extra voordeel van de verhoogde sponningen in de S 9000 NL profielen (hoge isolatie) is een nog betere inbraakwerendheid. Wij gebruiken de meest hoogwaardige sloten, cilinders en raambeslag. Weerstandsklasse 2 wordt met gemak behaald. Standaard plaatsen wij in voor- en achterdeuren gelaagd glas. Ook bij een kozijn tot aan de grond. Dit draagt bij aan de veiligheid, vandaar ook de term ‘veiligheidsglas’.

Kwaliteit en stabiliteit

De Gealan profielen zijn getest en gecontroleerd door onafhankelijke testinstituten zoals Kiwa en SKG. Hiermee voldoen deze aan de Nederlandse Komo richtlijnen en Duitse IFT. De profielen zijn voorzien van geoptimaliseerde verzinkte staalprofielen van 2.0 mm. De kozijnen worden rondom gelast door middel van een spiegellas. Deuren worden in de hoeken extra verstevigd door een kunststof hoek die mee gelast wordt. 

Technische facts die overtuigen

"Het S 9000 NL kozijnsysteem lijkt echt alles uit de kast te halen voor isolatie. Met de meerkamertechniek, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem isoleert het behoorlijk goed.

• In het S 9000 NL systeem kan glas tot 52 mm dik. Wat voor glas u ook nodig heeft, zon-, geluids- of inbraakwerend glas, het past altijd in het systeem voor het meeste wooncomfort.

• De verhoogde sponning zorgt voor een betere isolatie tussen het glas en het profiel. Extra voordeel is dat deze verhoging bijdraagt aan een nog betere inbraakwerendheid van het S 9000 NL kozijnsysteem. SKG klasse 2 wordt met gemak behaald.

• Consequent het 3-dichting-systeem doorzetten in alle profielen draagt bij aan het reduceren van de koude stromingen en verhoogde wind- en waterdichtheid. Doordat o.a. het draaikiep beslag in de beschermde droge 2e zone van het kozijnsysteem zit, wordt de levensduur van deze onderdelen verlengd!"