Ons portfolio

Selecteer je product
Stijl

Onze klanten aan het woord

"We zijn erg blij met de kunststof kozijnen. Het was het eerste bedrijf dat we bezochten en het voelde goed. Ontspannen en niet opdringerig. Goed geholpen ook met het uitzoeken en eerlijk advies gegeven over de diverse opties. Eind november werden de kozijnen geplaatst en ook dat ging erg plezierig. Het werk werd niet afgeraffeld, maar alles werd erg netjes geplaatst én afgewerkt. Ook werd het opruimen en schoonmaken niet vergeten."

Carlo Gommans

"Wij raden JVK Kozijnen ten zeerste aan! Omdat we enorm tevreden waren met de dienstverlening en kwaliteit van JVK Kozijnen in ons vorige huis, was er voor ons geen twijfel mogelijk dat JVK Kozijnen ook in ons nieuwe huis de ramen, kozijnen en deuren mocht vervangen.Nog voordat wij de sleutel van ons nieuwe huis kregen, is JVK (in overleg met de vorige bewoners) al alles komen inmeten, zodat ze vrijwel direct na de sleuteloverdracht konden beginnen. Er werd van begin tot eind goed meegedacht.[...]"

Robert van den Boom

"Na vele opgevraagde offertes en grondig vergelijk zijn wij in zee gegaan met JVK Kozijnen. Bij een bezoek aan de showroom en rondleiding door de assemblagehal werd mij direct duidelijk dat men geen concessies doet op kwaliteit en er veel aandacht is voor details. Je krijgt kwalitatief uitstekende profielen voor een competitieve prijs. Ook mooi dat ze de kozijnen in eigen beheer fabriceren. Ik ben een aantal keren langs geweest in Sint Anthonis om met Remco persoonlijk te sparren over de beste keuzes in onze situatie. [...] "

Tom Derksen

"Goede service, goed advies en komt alle afspraken na. Wij hebben er tot nu toe al 2x iets laten plaatsen (voor deur en keuken raam), beide keren tot in de puntjes verzorgd. Kortom, 5 sterren"

Frank Hermens

"Na eerste offerte aanvraag gesprek  gehad met Remco op de zaak. We kregen goede informatie en adviezen. De jongens hebben zeer goed en netjes gewerkt. Alles werd opgeruimd en meegenomen. We zijn super blij met de deuren en ramen. We zijn zeer positief over JVK. Een aanrader."

Fam. Engels

"Wij willen het hele JVK team danken voor de goede begeleiding bij de keuzes die gemaakt moesten worden, de duidelijke offertes die we mochten ontvangen, de afspraken die correct werden nagekomen, het fijne team (Niels, Devin, Pieter en Erwin) dat de montage perfect heeft verzorgd. Niets dan lof! We zijn zeer tevreden. Remco, jij mag je in je handjes dichtknijpen met zo'n team. Ben er zuinig op!"

Fam. Nabuurs

"Wat een super bedrijf is JVK!! Vanaf de start met het maken van onze verbouwingsplannen meedenken,goed adviseren en gezamelijk komen tot de beste keuze!! Het professioneel en netjes plaatsen van de deur en schuifpui die van top kwaliteit is, door de medewerkers van JVK. Kortom, Vakwerk met een hoofdletter!! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!! Topbedrijf!"

Lydia Nabuurs

"Zeer tevreden van begin tot het einde. Goede adviezen bij opstellen van de offerte en bij het plannen van de activiteiten. Fijne collega's en in goed overleg werkzaamheden tot in de puntjes uitgevoerd. Zeer tevreden hierover."

Martien Manders

"Vandaag de laatste puntjes op de i gezet! We zijn dan ook erg blij met de prachtige nieuwe kozijnen en de prettige manier waarop wij geholpen zijn. De kleine probleempjes die zo'n megaklus (het vervangen van oude houten kozijnen door mooie nieuwe kunststof kozijnen) nu eenmaal met zich meebrengt tot volle tevredenheid opgelost!"

Wilma Goppel

"Goede informatie en adviesen, mooie degelijke kozijnen en screens geplaatst volgens afspraak. Kwaliteit prijs verhouding prima service perfect en vriendelijk en kundig personeel. Super tevreden."

Evelien van Kempen

"Goede service, goed advies en komt alle afspraken na. Wij hebben er tot nu toe al 2x iets laten plaatsen (voor deur en keuken raam), beide keren tot in de puntjes verzorgd. Kortom, 5 sterren"

Frank Hermens

"Super betrouwbaar bedrijf! Fijne communicatie en top service. Na een aantal jaar blijven ze achter hun product staan en bieden zij goede service. Een van de geplaatste kiepramen moest opnieuw afgesteld worden. Afspraak was snel gemaakt en dit werd snel verholpen, ookal was dit kozijn door de vorige bewoners geplaatst. Dank jullie wel!"

Ivo de Hoog
Bianca van Mil

"We zijn zeer tevreden over JVK Kozijnen!!"

I Zwin

"Bij het 1e contact ben ik proffesioneel te woord gestaan met goede adviezen en mogelijkheden. Na gemaakte afspraken heeft een monteur ingemeten en op de afgesproken datum is het kozijn met deur geplaatst. De afwerking is top. Ik kan dit bedrijf aanbevelen."

Jolanda Koen

"Zeer tevreden over het hele proces. We hebben weinig overlast ervaren van de plaatsing van de kozijnen. Het personeel van JVK is zeer kundig en vriendelijk, zeker een aanrader!"

Hannie de Groot

"Top bedrijf! JVK levert kwaliteit en komt afspraken na. Wij zijn heel tevreden."

Twan & Germaine Nillesen

"Goede service gedurende het offerte process en het uiteindelijk plaatsen van de kozijnen. Het eindresultaat is zoals verwacht ook goed!"

Lars Barten

"Fantastisch bedrijf. Zeer vakkundige monteurs. Ze zijn vriendelijk en denken in oplossingen."

André van Rooij

"Geweldig producten en super service. Goede communicatie met klant en natuurlijk de juiste prijs"

Ji G

"Kunststof Kozijnen bij mijn ouders laten plaatsen. Uitstekend werk afgeleverd. Zeer vriendelijk en respectvol naar mijn ouders zowel Remco als de medewerkers. Prettige communicatie op papier, email en telefonisch. Altijd bereikbaar of je wordt teruggebeld. Bedankt."

Bis Lalbahadoersing

"Nadat we een offerte opgevraagd hadden is Remco bij ons thuis gekomen en heeft hij de mogelijkheden besproken en ons zeer deskundig geadviseerd. Het plaatsen werd zeer goed gedaan en de monteurs waren zeer vakkundig aan het werk. We zijn zeer tevreden over het resultaat."

Remco Arts

"Afgelopen zomer alle kozijnen laten vervangen door JVK kozijnen. Goed geadviseerd door Remco, vakkundig geplaatst door het team! Alles netjes afgewerkt (zelfs stofzuigen). Wij zijn erg blij met onze nieuwe kozijnen. Zeker een aanrader. Team JVK bedankt!"

Klaartje van Diepen - Pijnappels

"Meer dan tevreden. Er wordt goed met de klant meegedacht. Na het uitzoeken en samenstellen en opmeten. Werden de kozijnen snel geleverd. Montage goed en snel."

gewoongoossens

"We zijn erg blij met de nieuwe kozijnen en het rolluik. Goede service en komt afspraken na. Erg belangrijk in deze tijd. Nog een extra compliment voor het terugplaatsen van het glas in lood raampje. Super blij mee."

M. van Zetten

"Nadat we een afspraak met Remco hadden gehad hebben we een nette offerte gehad. Op 3 maart zijn de nieuwe kozijnen geplaats. Alles is netjes afgewerkt. We zijn zeer tevreden over JVK Kozijnen"

Cor van Dongen

"Ik ben zeer tevreden over JVK. Van de offerte tot en met plaatsen van de kozijnen is alles super verlopen. Ook de nazorg is goed en ze zijn nooit te beroerd om te helpen wanneer nodig. Ze hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, TOP!"

Arno Rooijakkers

"Vorige week voordeur en kozijn geplaatst. Keurig werk geleverd. We zijn erg tevreden over het complete plaatje. Aankoop, offerte, advies en plaatsing, service."

Lia
Nancy Abels

"Mijn ouders zijn erg blij met de prachtige kunststof kozijnen. Het glas in lood werk van Gerard Janssen komt prachtig de woonkamer binnen! Duidelijke uitleg door Remco zelf gehad. Ruim de tijd om dingen teveranderen. Geweldig personeel da t in deze hitte toch doorgezet heeft! Onze complimenten! Echt een aanrader!!! Hartelijke groeten van Toon en Gerry van Dijk uit Haps."

Carla Opsteegh

"Erg blij met onze nieuwe kozijnen, erg professioneel bedrijf. Alles is mooi geïnstalleerd en zeer netjes afgewerkt. Een aanrader."

Benjamin Breevoort

"Vakkundig bedrijf welke de montage van onze nieuwe tuindeuren (inclusief slijpwerk en latei) en een nieuw toiletraam in één dag heeft uitgevoerd. Fijne en heldere communicatie tegen een concurrerende prijs. Wij gaan hier nog jaren van genieten, dank daarvoor."

Twan Peters

"Kort na een goed telefonisch gesprek met Remco, werd er onderhoud uitgevoerd door een vriendelijke monteur. JVK is een aanrader, we zijn erg tevreden."

Noud Stax

"Fijn bedrijf, makkelijk bereikbaar, goede service en betrouwbaar."

Nancy van Bree

"Ons huis heeft een make-over gekregen door het vakkundige team. De nieuwe kozijnen, voordeur en pui zorgen dat we er weer warmpjes bij zitten. Bedankt voor het goede advies en het prachtige resultaat. Wij zijn er super blij mee. Tot slot; de service is briljant!

Twan Vossenberg

"Mooie showroom, goede uitleg, altijd bereikbaar. Levering ging vlot, montage nauwkeurig, dat wat een probleem leek werd binnen een uur opgelost. Zeer te vrede."

Wendy Legierse-Louwers

"Wederom besteld bij JVK. Voor- en achterdeur zijn geplaatst. Net als de vorige keer: super afgeleverd. De volgende offerte is alweer aangevraagd."

Marco Graat

"Prima bedrijf.....goed werk geleverd. Zeker een aanrader."

Shahin

"Al eerder erg tevreden over het plaatsen van voordeur en hele nieuwe erker door JVK. Nu wederom een mooi groot raam en deur gekozen met goed advies van Remco. Duidelijke afspraken, degelijke kwaliteit deuren en kozijnen, kortom een vakkundig bedrijf. Inmiddels hebben familie en vrienden na het zien van het resultaat bij ons ook al gekozen voor JVK."

J D

"Goed contact met de firma zeer vriendelijk en kundig personeel netjes werk geleverd zeer blij met mijn voordeur en kozijn echt een aanrader."

Gerrie Auwens

"Geweldig bedrijf wat zijn afspraken nakomt, netjes en snel werken. En ook kleine schade meteen goed oplost. Ik zou iedereen JVK Kozijnen wil aanraden bij het vernieuwen van kunststof kozijnen."

Marlies van den Akker

"Jvk verdient 10 sterren! Ben van A tot Z als een Koning behandeld, heldere afspraken, fijne communicatie, met passie voor het vak, door vakmannen gemonteerd, netjes achtergelaten en een prachtige nieuwe voorgevel. JVK bedankt!"

Luuk Derksen

"Zeer goede service. Zeer vriendelijke mensen. Tevens goede vakmannen die het werk komen plaatsen. Qua prijs aan de scherpe kant. Zeer tevreden met het geheel. Een aanrader waard voor mensen die nog kunststof kozijnen zoeken. Ik raad jvk kozijnen aan. TOP WERK GELEVERD COMPLIMENTEN"

R Donkers

"Wij zijn erg tevreden en kunnen JVK Kozijnen zeker aanraden! Vakbekwame mensen die met je meedenken en afspraken nakomen. Prettige communicatie, duidelijke offerte, kwaliteitsproduct."

Diana Hristova

"Mooi resultaat, het volledige huis voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren inclusief garagedeur en voordeur. Vooral ook hardstenen dorpels geven het huis een veel beter aanzien. Zoals door Remco van Koulil beloofd wordt alles keurig afgewerkt. Zeer tevreden."

Jan Arts

"Wat een Service ...petje af ..Na jaren geleden de deurkozijnen en deuren van JVK te hebben werd een probleempje met mijn achterdeur Dezelfde dag als melden ..gerepareerd...Dit soort Service vind je nergens meer. JVK 10 plus ..."

Andy Warringa

"Tevreden over hele traject: van bezoek showroom tm plaatsen kozijnen. Factuur overeenkomstig met afspraak (geen extra kosten achteraf ). Personeel vriendelijk en bekwaam."

K Verhoeven