Contact JVK Kozijnen

De mogelijkheden zijn groot; dit kunnen wij het beste laten zien en toelichten in onze showroom. Omdat wij houden van persoonlijk contact én advies, doen wij dit graag op afspraak. Zo ben je er zeker van dat er iemand aanwezig is die alle expertise en aandacht heeft, die jouw woning verdient. Neem contact op of laat een bericht achter via deze pagina, dan bellen wij terug voor het plannen van een afspraak.

In de tussentijd of voorafgaand aan jouw afspraak, zoekende naar voorbeelden? Bekijk dan onze portfolio pagina. Hier kun je gemakkelijk op productgroep (én stijl) filteren. In onze offerte configurator kun je uit dezelfde selectie een product uitkiezen, die het beste aansluit bij jouw wensen. We ontwerpen alles op maat en naar wens.

Afwijkende openingstijden

  • Zomersluiting: maandag 29 juli t/m maandag 19 augustus 2024

  • Kerstsluiting: maandag 23 december t/m zondag 5 januari 2025

Kom werken bij
JVK Kozijnen

Met een team van leuke collega’s echt iets neerzetten. Iets waar je trots op kunt zijn. Dagelijks met plezier worden ontvangen, bij ons én bij de klant. Wij geloven dat werkplezier en kwaliteit samen gaan. Jij ook?

Bezoek onze
showroom

De wereld van kunststof kozijnen staat niet stil, en de mogelijkheden qua vormgeving, kleur, functionaliteiten, isolatie, veiligheid en accessoires zijn groot. Dit laten wij jou het beste zien in onze showroom. We maken graag een afspraak!

Speciaal voor
ondernemers

Dé partner voor hoogwaardige kunststof kozijnoplossingen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten, kun je vertrouwen op flexibiliteit en kwaliteit. Houd jij ook van transparantie en heldere communicatie?